suzuki-small-icon-logofiat-service-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

FORSIKRING

Forsikring fiat​

Forsikring på din nye bil, kan være noget af en jungle.

Vi hjælper dig gerne med tips og tricks så du får den rigtige pris og dækning og vores erfaringer gennem mange år, incl egne biler kan hjælpe dig på vej.

Vi har flere samarbejdspartnere og kan tilbyde følgende:

Suzuki/IF hvor du bliver ringet op med et tilbud fra IF og du starter ud med 1 måneds gratis forsikring.

Vi er TRYG skadecenter og skulle du have interesse i et tilbud fra TRYG, så får du 20 % rabat på første års præmie i forhold til normal præmie. Du vil blive ringet op at TRYG så du kender prisen og vilkår som er tilpasset dine ønsker.

Som medlem af Autobranchen Danmark kan vi tilbyde en Gjensidige forsikring hvor der er et fast prisskema, så vi kan vise dig hvad du skal betale, her og nu. Kan være et rigtig fint alternativ for både nye bilejere og elite billister.


Kontakt os og få det tilbud der passer til din alder og valgte bilmodel og med de betingelser der passer dig bedst.

Forsikring

FINANSIERING

Finansiering af din nye bil kan klares på flere forskellige måder. Vi kan i samarbejde med vores partnere tilbyde lån, både med og uden udbetaling.

Troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder med E-Bil Finans som er tilknyttet SUZUKI forhandlernetværket og Santander Consumer Bank. Med 2 rigtig seriøse samarbejdspartnere så har vi altid kampagner og nye tiltag som giver dig som kunde de optimale løsninger. Udvidet garanti op til 7 år er ligeledes noget af det som finansiering af din bil kan give som fordel.

Typisk vil en udbetaling på 20 % af bilens pris give dig de bedste rentesatser, pt helt ned til 2,75 % specialtilbud, men hvis du helst vil låne hele beløbet så kan det også lade sig gøre, der skal blot lidt flere oplysninger om dig til at opnå en kreditgodkendelse.

De fleste lån er godkendt indenfor 30 min, enkelte gange eks ved lån uden udbetaling kan det tage nogle få timer.

Privatleasing er også en mulighed som Suzuki opererer med hvis du skulle foretrække den løsning.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk