Pladeværksted og skadecenter til din bil

Har din bil fået en bule eller ridse? Har den fået en glasskade eller stenslag? Så besøg vores pladeværksted og skadecenter. Vi skal nok sørge for, at du får den tilbage i topform igen, for hos Dawall Virum har vi mange års erfaring med at reparere skader på forskellige biltyper. Vores kunder kommer i stor grad fra Virum, Lyngby, Holte, Gentofte samt København. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og er fordelsværksted for TRYG, ALKA, IF, CODAN og GJENSIDGE.

Vi har indrettet vores pladeværksted og skadecenter, så vi altid kan tilbyde dig det optimale. Desuden stiller vi naturligvis en gratis erstatningsbil/lånebil til rådighed, mens vi reparerer din egen på vores pladeværksted, så du stadig kan nå mødet i København, eller hvor du nu skal hen. Det er dog vigtigt, at du spørger efter en bil inden skadeservice, så vi kan planlægge bedst muligt.

VI LAVER FORSIKRINGSSKADER PÅ ALLE MÆRKER.

Er bilen kommet galt af sted, så skal vi nok få den rettet ud igen på vores pladeværksted. Vi udfører alle former for forsikringsskader på alle mærker samt vores egne mærker SUZUKI, FIAT. Vores skadeservice inkluderer også udskiftning af frontruder, glasskader samt rustarbejde.

Vil du have hjælp til at udfylde skadeanmeldesen, så er Kenny Hyldbo og Kim Larsen på pladeværkstedet klar til at give en hånd med - og efterfølgende få din bil klar igen. Du finder vores værksted og skadecenter på Grønnevej 139 i Virum lige ved siden af vores salgsafdeling.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES PLADEARBEJDE

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os og hør mere om vores pladearbejde. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, tage imod tidsbestillinger og sørge for, at du kan køre videre i en lånebil, hvis du ønsker det. 


Vi er et professionelt pladeværksted, og for os er det vigtigt at alle kunder er tilfredse. Ring til os i god tid på telefon 45 85 23 90 / tast 2, så sørger vi for det hele. Du kan også skrive til os i kontaktformularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nye samt brugte biler

Som erfaren Suzuki-forhandler kan vi tilbyde gode priser på brugte biler.

Autoværskted

Vi er hele Nordsjællands bilforhandler og pladeværksted.

Skadecenter - forsikringsskader

Vi har indrettet vores skadecenter, så vi altid kan tilbyde dig det optimale.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dawall@dawall-virum.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Læs vores cookiedeklaration

Åbningstider til værkstedet?

Mandag​

8:00 - 16:00​

Tirsdag​

8:00 - 16:00​

Onsdag

7:30 - 16:00​

Torsdag

7:30 - 16:00​

Fredag​

7:30 - 14:00​

Lørdag​

Lukket

Søndag​

Lukket

Dawall Virum ApS

CVR​: 87648117

Virumvej 122, 2830 Virum​

Klik her for rutevejledning