suzuki-small-icon-logofiat-service-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Firmaets historie​

​Året er 1959, Jørgen Dawall starter sit mekaniske værksted op på Virumvej 122, garagen er blevet bygget, og bilerne kan blive repareret indendørs hele året. Som årene går, ændres virksomheden stille og roligt til den virksomhed vi har i dag.

Mere end 60 år er gået, og nu har den 3. generation overtaget rattet og kører virksomheden videre. Firmaet har mange trofaste kunder, som har været med i rigtig mange år.

Tidslinje for J. Dawall & Sønner ApS

  • 1959 Værkstedet åbnes af Jørgen Dawall. Alle former for biler og motorer repareres af Jørgen, og sønnen Søren, som bliver udlært hos sin far i 1960.
  • 1981 Sønnerne John og Søren Dawall mister deres far Jørgen, og firmaet overtages af Søren og John, og firmaet får nyt navn, til J. Dawall & Sønner ApS. Forretningen går fra kun at udføre mekanisk arbejde til også at sælge nye biler af mærket FIAT, og brugte biler. I starten sælges der kun FIAT fra det gamle ismejeri på Virumvej 120, men flyttes til Grønnevej 141 samme år.
  • 1986 John stopper i firmaet og Søren Dawall sætter sig alene bag rattet og kører virksomheden videre.
  • 1993 Søren køber fagforeningen Metal´s lokaler på Grønnevej 139 og pladeværkstedet på Virumvej 122 adskilles fra mekanisk værksted, og flytter op i de gamle fagforenings lokaler på Grønnevej 139.
  • 2010 Endnu et generationsskifte kommer til, og Søren Dawall går på velfortjent pension. Firmaet overtages af døtrene Tina & Helle Dawall. Helles mand Tom står i dag for den daglige ledelse.Salget af nye biler udvides med mærket SUZUKI i 2012.

Søren Dawall har i sin tid på værkstedet haft mere end 50 lærlinge igennem, nogle er blevet og andre har fundet nye udfordringer. De ansatte har været i firmaet i mellem 10-30 år.

Igennem alle årene har værkstedet været kontrolleret af Teknologisk Institut og lever derved op til alle godkendte standarder. 


Mekanisk værksted har igennem hele sin levetid serviceret alle bilmærker, det gør de stadig, og de er også autoriseret FIAT og SUZUKI værksted.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk