suzuki-small-icon-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Her er de aktuelle Fiat og Suzuki-tilbud fra din bilforhandler

Hvorfor privatlease, hvis du kan eje din bil med den samme lave betaling for at komme i gang? Vi kan give dig et tilbud på en helt ny bil med bare Kr. 5.000,- op af lommen. Se mere nedenfor eller kontakt os for udarbejdelse af et tilbud.

Låne- og finansieringsmuligheder

Dawall Virum og Santander har lavet lånemuligheder, hvor du kan komme med kun Kr. 0,- i udbetaling og finansiere resten. Ja, du læste rigtigt: KUN Kr. 0,-

Rente kampagnetilbud fra 2,25% - det er SUPER BILLIGT, kræver min 20% i udbetaling. Vi tilbyder pt. Drive7 forlænget garanti med på lånet. Der kan forekomme special kampagner i kortere perioder.

Lækre Suzuki Vitara Hybrid

​Den nye Vitara Hybrid er kommet. Nu er der ny motor, 1,4 Boosterjet Turbo med 129 HK som giver dig en livlig, kvik og brændstoføkonomisk bil. Kom og se de nye modeller og se de sidste nye sikkerhedssystemer hvor forankørende biler, bløde trafikanter, vejstriber ses og bilen aktivt hjælper dig og din familie sikkert frem.

​​

Minibiler med god økonomi

​VI VIL GERNE VISE VORES MEDALJETAGERE, SWIFT OG IGNIS SOM ER KÅRET SOM VINDERE I MINIBIL - BEDST TOTALØKONOMI I "BILPRISER.DK"`S SAMMENLIGNING fra 2018.​

SUZUKI SWIFT

Er modellen med både HYBRID og så meget sikkerhedsudstyr at man kunne tro den skulle være meget dyrere. Kom forbi og se hvordan blind-vinkel alarm i sidespejlene, nødbremse funktion, adaptiv fartpilot, sensorer som hjælper der ved tværgående trafik, hvis du eks. bakker ud fra din parkeringsplads og meget mere kan hjælpe dig. Aircon og meget mere ​har den også.

Priser starter fra 154.990,-

SUZUKI IGNIS MED HYBRID og meget mere.

Høj indstigning, Aircom og alt hvad du forventer kan Ignis levere og vi kan leveres fra stort lager.​

Priser fra 149.990 kr.

Skrotpræmie kr. 15.000,-​

​Vi giver op til kr. 15.000,- i skrotpræmie for din "gamle spand" på udvalgte brugte biler, se mere på siden med brugte biler. Spørg efter finansiering og få en god pris på din brugte bil.

FINANSIERING

Finansiering af din nye bil kan klares på flere forskellige måder. Vi kan i samarbejde med vores partnere tilbyde lån, både med og uden udbetaling.

Troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder med E-Bil Finans som er tilknyttet SUZUKI forhandlernetværket og Santander Consumer Bank. Med 2 rigtig seriøse samarbejdspartnere så har vi altid kampagner og nye tiltag som giver dig som kunde de optimale løsninger. Udvidet garanti op til 7 år er ligeledes noget af det som finansiering af din bil kan give som fordel.

Typisk vil en udbetaling på 20 % af bilens pris give dig de bedste rentesatser, pt helt ned til 3,79 % specialtilbud, men hvis du helst vil låne hele beløbet så kan det også lade sig gøre, der skal blot lidt flere oplysninger om dig til at opnå en kreditgodkendelse.

De fleste lån er godkendt indenfor 30 min, enkelte gange eks ved lån uden udbetaling kan det tage nogle få timer.

Privatleasing er også en mulighed som Suzuki opererer med hvis du skulle foretrække den løsning.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk