suzuki-small-icon-logofiat-service-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Her er de aktuelle Fiat og Suzuki-tilbud fra din bilforhandler

Hvorfor privatlease, hvis du kan eje din bil med den samme lave betaling for at komme i gang? Vi kan give dig et tilbud på en helt ny bil med bare Kr. 5.000,- op af lommen. Se mere nedenfor eller kontakt os for udarbejdelse af et tilbud.

Låne- og finansieringsmuligheder

Dawall Virum og Nordea Finans har lavet lånemuligheder, hvor du kan komme med kun Kr. 5.000,- i udbetaling og finansiere resten. Ja, du læste rigtigt: KUN Kr. 5.000,-

Rente kampagnetilbud fra 1,45% - det er SUPER BILLIGT, kræver min 20% i udbetaling. Vi tilbyder pt. Drive7 forlænget garanti med på lånet. Der kan forekomme special kampagner i kortere perioder.

Lækre Suzuki Vitara Hybrid

​Den nye Vitara Hybrid er kommet. Nu er der ny motor, 1,4 Boosterjet Turbo med 129 HK som giver dig en livlig, kvik og brændstoføkonomisk bil. Kom og se de nye modeller og se de sidste nye sikkerhedssystemer hvor forankørende biler, bløde trafikanter, vejstriber ses og bilen aktivt hjælper dig og din familie sikkert frem.

​​

Minibiler med god økonomi

​VI VIL GERNE VISE VORES MEDALJETAGERE, SWIFT OG IGNIS SOM ER KÅRET SOM VINDERE I MINIBIL - BEDST TOTALØKONOMI I "BILPRISER.DK"`S SAMMENLIGNING fra 2018.​

SUZUKI SWIFT SKY

Vi har skåret af prisen, så du kan spare 10.000 kroner med en Suzuki Swift Sky kampagnemodel. Så kan du få en god start på det nye år i en spritny bil med prisklassens laveste CO2-udledning på kun 106 gram/km. Priser fra 142.990 kr.

SUZUKI IGNIS SKY

Kom godt fra start i det nye år med en ny Suzuki Ignis Hybrid Sky kampagnemodel. Vi har skåret op til 10.000 kroner af prisen, så du kan skære af din CO2-udledning. Priser fra 139.990 kr.

Skrotpræmie kr. 15.000,-​

​Vi giver kr. 15.000,- i skrotpræmie for din "gamle spand" på udvalgte brugte biler, se mere på siden med brugte biler. Bilen skal finansieres.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk