suzuki-small-icon-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Profil​

J. Dawall & Sønner ApS er din bil forhandler i Det Grønne Område, Lyngby, Gentofte, Hellerup, Virum, Sorgenfri, Holte, Nærum og hele Nordsjælland.

Vi er autoriseret SUZUKI forhandler og vi er også autoriseret SUZUKI og FIAT autoværksted. Vi forhandler alle brugte mærker, vi kan også servicere alle mærker, både i vores autoværksted og på vores skadescenter.

Vi er i dag 11 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger i Virum.

​I vores salgsafdelingen på Grønnevej 141, sørger vores dygtige sælgere at finde den rette bil til dig, om den er ny eller nyere, om det er leasing, finansiering eller køb, det hjælper de dig med.

Vores Skadescenter på Grønnevej 139, håndterer alle skader, om det er små buler på bilen eller større forsikringsopgaver, så står vores to gode pladesmede klar til at modtage din bil. Vi har selvfølgelig mulighed for gratis lånebil i reparations perioden.

Autoværkstedet holder til, hvor det hele startede i 1959, nemlig på Virumvej 122. Her står vores dygtige teknikere klar til at servicere din bil og sørge for at den hurtigt er kørende igen. Vi sælger også reservedele over disken på adressen.

Vi har eksisteret siden 1959 og har derved over 60 års erfaring med biler, hvilket giver gode forbindelser, der bliver til din fordel.

FINANSIERING

Finansiering af din nye bil kan klares på flere forskellige måder. Vi kan i samarbejde med vores partnere tilbyde lån, både med og uden udbetaling.

Troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder med E-Bil Finans som er tilknyttet SUZUKI forhandlernetværket og Santander Consumer Bank. Med 2 rigtig seriøse samarbejdspartnere så har vi altid kampagner og nye tiltag som giver dig som kunde de optimale løsninger. Udvidet garanti op til 7 år er ligeledes noget af det som finansiering af din bil kan give som fordel.

Typisk vil en udbetaling på 20 % af bilens pris give dig de bedste rentesatser, pt helt ned til 3,79 % specialtilbud, men hvis du helst vil låne hele beløbet så kan det også lade sig gøre, der skal blot lidt flere oplysninger om dig til at opnå en kreditgodkendelse.

De fleste lån er godkendt indenfor 30 min, enkelte gange eks ved lån uden udbetaling kan det tage nogle få timer.

Privatleasing er også en mulighed som Suzuki opererer med hvis du skulle foretrække den løsning.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk