Brugtvognsforhandler med bredt udvalg af brugte biler til salg

Hvis du er på jagt efter gode priser på brugte biler, så læg vejen forbi Dawall Biler. Vi er en brugtvognsforhandler med kunder fra både København, Lyngby, Virum og hele Nordsjælland, og vi har altid et stort udvalg af attraktive modeller, hvis du skal bruge en brugt bil.


​Du kan ofte finde brugte biler til salg med et meget lavt kilometertal, som er i rigtig fin stand. Vi gør en ære i kun at sælge pæne og velholdte biler.


Følg med i vores mange brugte biler til salg

Vi anbefaler naturligvis, at du begynder din jagt på din kommende bil blandt vores brugte biler til salg her på siden. Her kan du søge på både mærke, produktionsår, farve, kilometer og pris, og du får hurtigt et overblik over centrale fakta om vores brugtbiler som priser, kilometertal, udstyrslisten og så videre.


​Du kan finde yderligere information om den enkelte bil ved at klikke på billedet. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Med mange års erfaring som brugtvognsforhandler kan vi med sikkerhed vejlede dig, så du finder den helt rette bil til dine behov.

Kontakt din brugtvognsforhandler og hør om mulighederne

Vil du høre mere om vores priser eller de modeller, vi forhandler? Hvis du ønsker at være helt opdateret, så kom forbi og prøv vores brugte biler til salg på Grønnevej 141 i Virum. For biler skal nu en gang opleves på vejen inden et køb.

Når du kommer forbi, kan vi samtidig kigge på din bil, hvis du er interesseret i at sælge, og komme med en pris på både den og på en samlet handel med en af vores brugte biler. Når du vælger os som din brugtvognsforhandler, får du altid en god pris.


​Tag fat i os på telefon 45 85 23 90, eller skriv til os på e-mail dawall@dawall-virum.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Nye samt brugte biler

Som erfaren Suzuki-forhandler kan vi tilbyde gode priser på brugte biler.

Autoværskted

Vi er hele Nordsjællands bilforhandler og pladeværksted.

Skadecenter - forsikringsskader

Vi har indrettet vores skadecenter, så vi altid kan tilbyde dig det optimale.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dawall@dawall-virum.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Læs vores cookiedeklaration

Åbningstider til værkstedet?

Mandag​

8:00 - 16:00​

Tirsdag​

8:00 - 16:00​

Onsdag

7:30 - 16:00​

Torsdag

7:30 - 16:00​

Fredag​

7:30 - 14:00​

Lørdag​

Lukket

Søndag​

Lukket

Dawall Virum ApS

CVR​: 87648117

Virumvej 122, 2830 Virum​

Klik her for rutevejledning