suzuki-small-icon-logofiat-service-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Brugtvognsforhandler med bredt udvalg af brugte biler til salg

Hvis du er på jagt efter gode priser på brugte biler, så læg vejen forbi Dawall Biler. Vi er en brugtvognsforhandler med kunder fra både København, Lyngby, Virum og hele Nordsjælland, og vi har altid et stort udvalg af attraktive modeller, hvis du skal bruge en brugt bil.


​Du kan ofte finde brugte biler til salg med et meget lavt kilometertal, som er i rigtig fin stand. Vi gør en ære i kun at sælge pæne og velholdte biler.


Følg med i vores mange brugte biler til salg

Vi anbefaler naturligvis, at du begynder din jagt på din kommende bil blandt vores brugte biler til salg her på siden. Her kan du søge på både mærke, produktionsår, farve, kilometer og pris, og du får hurtigt et overblik over centrale fakta om vores brugtbiler som priser, kilometertal, udstyrslisten og så videre.


​Du kan finde yderligere information om den enkelte bil ved at klikke på billedet. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Med mange års erfaring som brugtvognsforhandler kan vi med sikkerhed vejlede dig, så du finder den helt rette bil til dine behov.

Kontakt din brugtvognsforhandler og hør om mulighederne

Vil du høre mere om vores priser eller de modeller, vi forhandler? Hvis du ønsker at være helt opdateret, så kom forbi og prøv vores brugte biler til salg på Grønnevej 141 i Virum. For biler skal nu en gang opleves på vejen inden et køb.

Når du kommer forbi, kan vi samtidig kigge på din bil, hvis du er interesseret i at sælge, og komme med en pris på både den og på en samlet handel med en af vores brugte biler. Når du vælger os som din brugtvognsforhandler, får du altid en god pris.


​Tag fat i os på telefon 45 85 23 90, eller skriv til os på e-mail dawall@dawall-virum.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

FINANSIERING

Finansiering af din nye bil kan klares på flere forskellige måder. Vi kan i samarbejde med vores partnere tilbyde lån, både med og uden udbetaling.

Troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder med E-Bil Finans som er tilknyttet SUZUKI forhandlernetværket og Santander Consumer Bank. Med 2 rigtig seriøse samarbejdspartnere så har vi altid kampagner og nye tiltag som giver dig som kunde de optimale løsninger. Udvidet garanti op til 7 år er ligeledes noget af det som finansiering af din bil kan give som fordel.

Typisk vil en udbetaling på 20 % af bilens pris give dig de bedste rentesatser, pt helt ned til 2,75 % specialtilbud, men hvis du helst vil låne hele beløbet så kan det også lade sig gøre, der skal blot lidt flere oplysninger om dig til at opnå en kreditgodkendelse.

De fleste lån er godkendt indenfor 30 min, enkelte gange eks ved lån uden udbetaling kan det tage nogle få timer.

Privatleasing er også en mulighed som Suzuki opererer med hvis du skulle foretrække den løsning.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk