Autoværksted med over 50 års erfaring – serviceeftersyn & reparation

Hos Dawall Virum finder du et moderne mekanisk autoværksted, hvor vi råder over det mest moderne udstyr, så vi kan stille den rigtige diagnose.

Vi har haft bilværksted i over 60 år, og den erfaring har vi taget med os. Derfor kan vi både tilbyde dig et effektivt serviceeftersyn eller skadeservice på din bil, og vi har desuden udlejningsbiler til kun kr. 99,- pr. dag. tilknyttet.

Som automekaniker har vi mange kunder fra Virum, Lyngby og omegn, ligeså vel som der også kommer mange fra både Nordsjælland og København.

Automekaniker tilbyder altid høj kvalitet

Vi er stolte af, at både mekanik- og pladeværkstedet arbejder efter de højeste kvalitetskrav, som branchen sætter. Du kan trygt indlevere din bil hos vores mekaniker, for vi har både D.A.F. kvalitetsmærke og flotte rapporter fra Danmarks Teknologiske Institut.

Værkfører Tom Bøyesen samt Lasse Tielbo er sammen med 3 svende klar til at løse alle former for mekaniske og elektriske opgaver professionelt, så du får bilservice helt i top.

Skal du have udført forsikringsskader, pladearbejde, repareret eller skiftet ruder med mere, så klarer vores plade- og autoværksted det. Her kan vi også hjælpe med at udfylde skadeanmeldelse.

VÆLG ET ALSIDIGT AUTOVÆRKSTED MED GOD SERVICE

Det er ikke uden grund, at vi har kunder der kører langt for at komme på vores værksted. Erfaring, professionalisme og god service er nemlig altid med i prisen hos os. Mange bruger os også til at for eksempel dækopbevaring og er glade for muligheden for udlejningsbil. 

Hvad koster service på bil?

Vi tilbyder en billig pris på et serviceeftersyn fra kun 1.195 kr. Vores priser afhænger dog af, hvilken bilmodel du har, og hvor omfattende et serviceeftersyn der er tale om. Du kan læse mere om vores priser her.


Har du spørgsmål, eller vil du bestille tid hos vores automekaniker? Så ring til os på telefon 45 85 23 90 / tast 1 eller udfyld nedenstående kontaktformular, så er vi klar til at forkæle din bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nye samt brugte biler

Som erfaren Suzuki-forhandler kan vi tilbyde gode priser på brugte biler.

Autoværskted

Vi er hele Nordsjællands bilforhandler og pladeværksted.

Skadecenter - forsikringsskader

Vi har indrettet vores skadecenter, så vi altid kan tilbyde dig det optimale.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dawall@dawall-virum.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Læs vores cookiedeklaration

Åbningstider til værkstedet?

Mandag​

8:00 - 16:00​

Tirsdag​

8:00 - 16:00​

Onsdag

7:30 - 16:00​

Torsdag

7:30 - 16:00​

Fredag​

7:30 - 14:00​

Lørdag​

Lukket

Søndag​

Lukket

Dawall Virum ApS

CVR​: 87648117

Virumvej 122, 2830 Virum​

Klik her for rutevejledning