suzuki-small-icon-logofiat-service-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Autoværksted med over 50 års erfaring – serviceeftersyn & reparation

Hos Dawall Virum finder du et moderne mekanisk autoværksted, hvor vi råder over det mest moderne udstyr, så vi kan stille den rigtige diagnose.

Vi har haft bilværksted i over 60 år, og den erfaring har vi taget med os. Derfor kan vi både tilbyde dig et effektivt serviceeftersyn eller skadeservice på din bil, og vi har desuden udlejningsbiler til kun kr. 99,- pr. dag. tilknyttet.

Som automekaniker har vi mange kunder fra Virum, Lyngby og omegn, ligeså vel som der også kommer mange fra både Nordsjælland og København.

Automekaniker tilbyder altid høj kvalitet

Vi er stolte af, at både mekanik- og pladeværkstedet arbejder efter de højeste kvalitetskrav, som branchen sætter. Du kan trygt indlevere din bil hos vores mekaniker, for vi har både D.A.F. kvalitetsmærke og flotte rapporter fra Danmarks Teknologiske Institut.

Værkfører Tom Bøyesen er sammen med 3 svende klar til at løse alle former for mekaniske og elektriske opgaver professionelt, så du får bilservice helt i top.

Skal du have udført forsikringsskader, pladearbejde, repareret eller skiftet ruder med mere, så klarer vores plade- og autoværksted det. Her kan vi også hjælpe med at udfylde skadeanmeldelse.

VÆLG ET ALSIDIGT AUTOVÆRKSTED MED GOD SERVICE

Det er ikke uden grund, at vi har kunder der kører langt for at komme på vores værksted. Erfaring, professionalisme og god service er nemlig altid med i prisen hos os. Mange bruger os også til at for eksempel dækopbevaring og er glade for muligheden for udlejningsbil. 

Hvad koster service på bil?

Vi tilbyder en billig pris på et serviceeftersyn fra kun 1.195 kr. Vores priser afhænger dog af, hvilken bilmodel du har, og hvor omfattende et serviceeftersyn der er tale om. Du kan læse mere om vores priser her.


Har du spørgsmål, eller vil du bestille tid hos vores automekaniker? Så ring til os på telefon 45 85 23 90 / tast 1 eller udfyld nedenstående kontaktformular, så er vi klar til at forkæle din bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FINANSIERING

Finansiering af din nye bil kan klares på flere forskellige måder. Vi kan i samarbejde med vores partnere tilbyde lån, både med og uden udbetaling.

Troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder med E-Bil Finans som er tilknyttet SUZUKI forhandlernetværket og Santander Consumer Bank. Med 2 rigtig seriøse samarbejdspartnere så har vi altid kampagner og nye tiltag som giver dig som kunde de optimale løsninger. Udvidet garanti op til 7 år er ligeledes noget af det som finansiering af din bil kan give som fordel.

Typisk vil en udbetaling på 20 % af bilens pris give dig de bedste rentesatser, pt helt ned til 2,25 % specialtilbud, men hvis du helst vil låne hele beløbet så kan det også lade sig gøre, der skal blot lidt flere oplysninger om dig til at opnå en kreditgodkendelse.

De fleste lån er godkendt indenfor 30 min, enkelte gange eks ved lån uden udbetaling kan det tage nogle få timer.

Privatleasing er også en mulighed som Suzuki opererer med hvis du skulle foretrække den løsning.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk