suzuki-small-icon-logofiat-service-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Få hjælp til dækskift

Trænger bilen til nye dæk, eller skal sommer-/vinterdækkene på, kan vi nemt, hurtig og billigt stå for dit dækskift. Vi tilbyder tilmed også opbevaring af dine dæk på vores dækhotel, hvis du ikke har plads til dem derhjemme, eller hvis det bare er mest praktisk at have dem opbevaret hos os, indtil dækkene skal skiftes igen.

Vores værksted er beliggende i Virum, men vi har også mange kunder fra blandt andet Lyngby og lokalområdet heromkring samt fra København og Nordsjælland.

Hvad koster dækskifte?

Vi tager en fast, billig pris på kun kr.400,- for dækskift af komplette sæt. Dette gælder dog kun for personbiler.

Tag en kop kaffe mens du venter.

Hjulskift foregår på Virumvej 122 i Virum.

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller ønsker du at bestille en tid til dækskift, kan du gøre det på telefon 45 85 23 90 / tast 1 værksted

Tips til valg af dæk

  • Mærkevarer: Vi anbefaler altid at vælge dæk fra en af de kendte fabrikater
  • Kendte mærker fra Europa: Italienske Pirelli, franske Michelin, tyske Continental og de oprindeligt engelske Dunlop (nu amerikanske)
  • Kendte mærker fra USA og Japan: Amerikanske Goodyear samt de japanske Bridgestone og Yokohoma
  • Nye kvalitetsmærker: En række nye mærker fra særligt Korea er begyndt at producere dæk af høj kvalitet, fx Kumbo og Hankook.​

FINANSIERING

Finansiering af din nye bil kan klares på flere forskellige måder. Vi kan i samarbejde med vores partnere tilbyde lån, både med og uden udbetaling.

Troværdige samarbejdspartnere

Vi samarbejder med E-Bil Finans som er tilknyttet SUZUKI forhandlernetværket og Santander Consumer Bank. Med 2 rigtig seriøse samarbejdspartnere så har vi altid kampagner og nye tiltag som giver dig som kunde de optimale løsninger. Udvidet garanti op til 7 år er ligeledes noget af det som finansiering af din bil kan give som fordel.

Typisk vil en udbetaling på 20 % af bilens pris give dig de bedste rentesatser, pt helt ned til 2,75 % specialtilbud, men hvis du helst vil låne hele beløbet så kan det også lade sig gøre, der skal blot lidt flere oplysninger om dig til at opnå en kreditgodkendelse.

De fleste lån er godkendt indenfor 30 min, enkelte gange eks ved lån uden udbetaling kan det tage nogle få timer.

Privatleasing er også en mulighed som Suzuki opererer med hvis du skulle foretrække den løsning.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk