suzuki-small-icon-logofiat-service-logo

Nye og brugte biler

Autoværksted

Skadecenter - forsikringsskader

Kr. 0,- i udbetaling.  Kr. 2.095,- pr måned incl Vores startpakke.

SUZUKI SWIFT 1.2 HYBRID ACTION AEB ( som betyder Automatisk nødbremse system ).

leveres automatisk nødbremse, aktiv fartpilot & masser af køreglæde

+ evt metallak som koster Kr. 60,- pr måned​

automatisk nødbremse system

Swiften på billedet ovenfor introducerer et nyt radarbaseret sikkerhedssystem, der både omfatter en automatisk nødbremse (AEB) og aktiv fartpilot (ACC).

Et avanceret kontrolsystem, der registrerer objekter foran bilen. Systemet reagerer og bremser for biler. Først advares føreren, derefter bremses der let, bremsetrykket bygges op, og hvis føreren stadig ikke reagerer, bremses bilen automatisk ned. Dermed kan risikoen for, og følgerne af et uheld minimeres.

Aktiv fartpilot

​Den aktive fartpilot (ACC), der er standard i mange Swift modeller, er en intelligent fartpilot. Den fungerer sammen med radarsystemet, der hele tiden måler afstanden til, og hastigheden på en forankørende bil. Dermed kan systemet justere hastigheden op eller ned og hele tiden holde den rigtige sikkerhedsafstand. Samtidig er det muligt at skifte gear, uden fartpiloten neutraliseres, hvilket gør det mere komfortabelt at anvende systemet.

​Swift 1,2 CLUB AEB ( bilen på billedet er vist med ekstraudstyr )

Et rigtigt godt eksempel på, hvor meget bil du får for pengene i en Swift, er vores CLUB AEB model. Den er nærmest usædvanligt veludstyret og fås fra kun 138.990 kr.

  • Automatisk nødbremsesystem
  • Aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til forankørende
  • Aircondition
  • Bluetooth .
  • Læderrat med betjening af Bluetooth, audio og fartpilot
  • El-betjente sideruder for
  • El-sidespejle med varme
  • Fjernbetjent centrallås
  • Splitbagsæde

Så kom forbi Dawall-Virum og oplev hvor meget køreglæde du får for pengene med en Swift. Vi glæder os til at se dit glade ansigt, når du har været inde bag rattet og ude på en prøvetur.

fb Følg ​med på Facebook

Det siger vores kunder​

"Super Service"

Jeg laver sjældent anmeldelser, men super super service! afleverede en bil i deres pladeværksted vedr. en forsikringssag. Den var færdig på 24 timer! De sørgede enda for at den blev stillet hos deres salgsafdeling så jeg kunne nå at hente den efter arbejde!

Mikkel Grunbaum

"Jeg kan kun anbefale Dawall Virum"

Jeg kan kun anbefale Dawall Virum. Jeg har ved to lejligheder modtaget fantastisk service af teamet på værkstedet, som har serviceret og repareret familiens biler til vores store tilfredshed.

Freddy

"Kan kun anbefale dem"

Kan kun anbefale dem, en super betjening, og en rar butik, og man føler sig velkommen og alt bliver gennemgået med en, det er bare så super, har lige hentet en ny Suzuki Celerio der oppe, så 5 stjernet her fra

Ed Nielsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

J. DAWALL & SØNNER ApS
​CVR: 87648117

Kontor

Virumvej 122

2830 Virum

Kontakt

Tlf.: 45 85 23 90

E-mail: dawall@dawall-virum.dk